| Γκάλοπ για την τακτική των μελών της συμμαχίας | |
|
+4Daineries Aris_g preza myrmidonian 8 απαντήσεις |
Η τακτική που προτιμώ ... | 1. Δεν κάνω λεηλασίες. Είμαι ειρηνόφιλος. | | 3% | [ 1 ] | 2. Κάνω λεηλασίες μόνο σε inactive παίχτες με μηδενικό στρατό και στόλο. | | 38% | [ 11 ] | 3. Κάνω λεηλασίες και σε active παίκτες που είναι πιο αδύναμοι από εμένα. | | 55% | [ 16 ] | 4. Δεν έχω πρόβλημα να κάνω λεηλασίες στον οποιονδήποτε. Δεν με νοιάζουν οι συνέπειες που θα έχουν οι επιθέσεις μου στη συμμαχία. | | 3% | [ 1 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 29 | | Η Ψηφοφορί έκλεισε |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
myrmidonian Ξιφομάχος
Αριθμός μηνυμάτων : 9 Registration date : 30/10/2008
| Θέμα: Γκάλοπ για την τακτική των μελών της συμμαχίας Πεμ 11 Δεκ 2008, 15:42 | |
| Η διάρκεια του γκάλοπ θα είναι μια εβδομάδα. Παρακαλούνται όλα τα μέλη της συμμαχίας να διευκρινήσουν την τακτική που έχουν υιοθετήσει στο παιχνίδι.Είναι απαραίτητο να συμμετέχετε όλοι σας ωστέ να βγουν συμπεράσματα που να μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην πράξη. | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γκάλοπ για την τακτική των μελών της συμμαχίας Πεμ 11 Δεκ 2008, 19:10 | |
| I taktiki mou einai na boreso kapoia stigmi na prosfero se amina stin simmaxia. Den me noiazoun oi epitheseis se energous pektes dioti boreis na valeis se kindino oloi tin simmaxia. Xtipa anenergous alla kallous.... |
|
| |
preza Ξιφομάχος
Αριθμός μηνυμάτων : 6 Ηλικία : 36 Τόπος : Ρόδος(Ρέθυμνο) Registration date : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Γκάλοπ για την τακτική των μελών της συμμαχίας Παρ 12 Δεκ 2008, 01:07 | |
| gnomi mou xtipame arga kai stathera tous inactive pextes tous xtipame etsi kai allios siga siga na xtipame kai kamia shmaxia dld otan dinamosoume na kanoume kai kanena war pistevw auto einai skopos tou pexnidiou na gineis dynatos gia na xtipas tous allous oxi mono na farmareis pontous | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γκάλοπ για την τακτική των μελών της συμμαχίας Παρ 12 Δεκ 2008, 10:32 | |
| Κάνω επιθέσεις σε inactive παιχτες και με στρατο. Μόλις φτιάξω αρκετα καλο στρατό, συμμετέχω και σε πόλεμο με active παικτες πάντα σε συννενόηση με την ηγεσία της συμμαχίας. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γκάλοπ για την τακτική των μελών της συμμαχίας Παρ 12 Δεκ 2008, 16:21 | |
| Γενικα αποφευγω να κανω επιθεση σε μελη αλλων συμμαχιων που ειναι active για να μην μπλεξω την συμμαχια σε καμμια ανουσια διαμαχη λογω του οτι δεν εχουμε ξεκαθαρισει ακομα την πολιτικη μας σε αυτο τον τομεα. αν μας δωθει το ελευθερο παντως δεν θα ειχα κανενα προβλημα να βαραω οποιον στοχο βρισκω δελεαστικο |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γκάλοπ για την τακτική των μελών της συμμαχίας Παρ 12 Δεκ 2008, 16:51 | |
| Το θέμα είναι απλό, με το νέο update το παιχνίδι θα πάψει να είναι για όσους τους αρεσει απλά να χτίζουν σπιτάκια, και αυτό γιατί η ανάγκη για υλικά μεγαλώνει οπότε η ανάγκη για επιθέσεις/λεηλασίες μεγαλώνει επίσης, πλέον στις λεηλασίες δεν παίρνεις ώς λάφυρα χρυσό αλλά μόνο υλικά!!! Οπότε όλοι θα αρχίσετε να κάνετε επιθέσεις και να έχετε σεβαστό αριθμό στρατού/στόλου γιατί πολύ απλά αλλιώς δε θα επιβιώνετε. Τέλος, δε θα μπορούν πλέον να υπάρχουν παίκτες όπως υπήρχαν τόσο καιρό που απλά κρυβώντουσαν πίσω ααπό τις πλάτες της συμμαχίας και κάθε φορά που δεχόντουσαν επίθεση επειδή ήταν φάρμες έτρεχε η συμμαχία να τους ξελασπώσει. Οπότε είμαι υπέρ των λεηλασιών φυσικα με στρατιγική και όχι έτσι άντε γιούργια, δεν λεηλατώ μόνο inactive αλλά και ενεργούς παίκτες, και όταν χρειάζεται κάνω και επιθέσεις σε παίκτες ισχυρότερους από εμένα. Θυμηθείτε ότι το παιχνιδι δεν είναι το σπίτι της Barbie Οικοδόμου, αλλα ένα παιχνίδι στρατηγικής και πολέμου, Ικαριαμ λέγεται όχι SIMS. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γκάλοπ για την τακτική των μελών της συμμαχίας Παρ 12 Δεκ 2008, 18:34 | |
| Simfono kai to olo thema einai na boun kapoies protereotites kai i stratigiki tis simmaxias.
Apaitoume apo ton kathena na bazei ksilo sta nisia tou("dorees")? Apaitoume ston kathena na exei ena minimum strato gia na tou parexoume prostasia? Pou boreite na xtipate kai poion xoris na exoune oloi oi alloi provlimata? ktl ktl ktl ktl
akoma kai stin simmaxia pou eimai ston alpha exoume autes tis malakies akoma na mas tiranane kai kanei o kathenas oti thelei.
Ente kales sinomilies |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γκάλοπ για την τακτική των μελών της συμμαχίας Παρ 12 Δεκ 2008, 23:53 | |
| Παιδια με λεηλασιες μονο σε ανενεργους δε βγαινει το ψωμι, κι αυτο διοτι τους ανενεργους τους αρμεγουν ολοι. Οσον αφορα αυτα που ειπε ο maverick86 τα βρισκω πολυ σωστα. Η καλυτερη αμυνα ειναι οι δωρεες! Θα πρεπει τα μελη της συμμαχιας να ειναι απο τους πρωτους σε δωρεες στα νησια τους. Ειναι μαλακια να ξεκινησει πολεμος επειδη καποιος απο μας ειναι τσαμπατζης. Και δευτερον θα πρεπει να οριστουν καποια στανταρ στρατου που θα πρεπει τα μελη της συμμαχιας να ικανοποιουν. Αυτο βεβαια λιγο πολυ ηδη ισχυει και πιστευω πως καθε μελος εχει σεβαστη αμυντικη δυναμη. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γκάλοπ για την τακτική των μελών της συμμαχίας Σαβ 13 Δεκ 2008, 01:50 | |
| sigoura h opoia taktikh twn leilasiwn exei kai ta kosth ths, sthn prokeimenh periptwsh kaloumaste na apanthsoume sto dhlhma epitheseis h anaptyxh! gia mena to paixnidi prosfairei aplwxera kai ta dyo plhn omws an den exeis thn organwsh pou ofeileis gia na peis oti leitourgw kai to opoio kostos na to isoskeliseis den vgazei pouthena syn tou oti theteis kai thn symmaxia se kindyno! leitourgwntas me stoxo-skopo anaptyxh tote dhmiourgountai oi proipotheseis argotera h opoia epithesh tha kaneis na min exei kostos dioti hdh tha eimaste se ikanopoihtiko epipedo syn tou oti tha mporesoume na xreisimopoihsoume paiktes apo thn symmaxia san -anixneytes- gia layrakia kai na kanoume ntou parea apo 2 ews 5 paiktes pou tha exei kai endiaferon kai na goustaroume, elpizw h apopsi mou na tyxei apodoxhs apo olous tous symmaxous, mporoume na ftasoume polu psila prepei na doulepsoume twra!!! bell |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γκάλοπ για την τακτική των μελών της συμμαχίας Κυρ 14 Δεκ 2008, 18:40 | |
| Δεν είμαι επιθετικός παίχτης αλλα αν κάποιος με προκαλέσει είμαι πάντα έτοιμος να τον ισοπεδώσω. Κάνω επιθέσεις σε όσους βλέπω ότι με συμφέρουν όχι όμως σε τέτοιο βαθμό για να βάλω την συμμαχία σε προβλήματα. Επίσης απόλυτα επιθετικός σε περίπτωση πολέμου. Τώρα βέβαια με την καινούρια έκδοση αλλάζουν πολλά και δεν ξέρω ακόμα τι τακτική θα ακολουθήσω. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γκάλοπ για την τακτική των μελών της συμμαχίας Κυρ 14 Δεκ 2008, 18:43 | |
| παιδια εγω ψιφισα το 3 αλλα η τακτικη μου ειναι η εξης:κανω λειλασιες σε οποιον μπορω γιατι αυτο ειναι η βασικη μου αναπτυξη.δηλαδη το νουμερο 4 χωρις ομως αυτο να ειναι εισβαρως της σημμαχιας........ |
|
| |
Aris_g Εκτοξευτής
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 30/10/2008
| Θέμα: Απ: Γκάλοπ για την τακτική των μελών της συμμαχίας Κυρ 14 Δεκ 2008, 18:44 | |
| Εγώ κάνω επιθέσεις σε inactive παίκτες χωρίς πολύ ή καθόλου στρατό.Πιο πολύ το κάνω όταν έχω ανάγκη χρυσό παρά για αγαθά, μιας και χρησιμοποιώ αμβροσία.Βέβαια φροντίζω να έχω και αρκετό και ικανό στρατό για να μην ανησυχώ σε περίπτωση που μου επιτεθούν. | |
|
| |
Daineries Εκτοξευτής
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: Γκάλοπ για την τακτική των μελών της συμμαχίας Κυρ 14 Δεκ 2008, 22:37 | |
| Ego ypostirizo tin a lisy , alla sigoura k opote me xreiasteite gia na boithiso eite sti grami tou metopou eite sa noskoma (xoxoxo) the eimai ekei,apla exo sas skopo tin anaptiksi k mia kali amina xoris na paramelo tous porous gia ektakti anagki, einai oti simple de mou aresei o polemos, akoma k se ena game... filia. | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γκάλοπ για την τακτική των μελών της συμμαχίας Δευ 15 Δεκ 2008, 01:42 | |
| paizo kai ston alpha apo arxes kalokairioy.tosoys mines mia varemara ospoy thn pesane adika se enan symmaxo kai ta valame me mia megalytery symmaxia.epiteloys esthanome zontanos sto paixnidi.apo tote milame kathimerina me ta perissotera meloi kai exoyme anaptyjei tromeres ikanotites maxhs stratigikhs anaptyjeis .an ayti thn stigmh oi perissoteroi pextes den exoyn janapejei me thn proth dyskolia tha sykosoyn ta xeria psila kai tote klaceme.sthn psifoforia den perimena tetoies epiloges.ti symasia exoyn me poio tropo kynite o kathenas?i gnomi moy exei os ejeis :na ypostirijoyme thn mahi 1 pros 1 xoris na anakateyomaste san symmaxia ektos an o paixtis mas kanei epithesh se poli asthenotero paixti(therite aparadekto apo tis arxes mas) kato apo 40%stoys pontoys, na apovalete.kai an dextei epithesi apo anotero ano toy 40% na mpenoume se polemo mexri lyseos toy thematos stratiotika h diplomatika. me timh cmvchristos |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γκάλοπ για την τακτική των μελών της συμμαχίας Δευ 15 Δεκ 2008, 10:29 | |
| Η τακτική μου στο ikariam είναι να μπορέσω να φτιάξω κάποια στιγμή τον στρατό μου έτσι ώστε να μην έχω προβλήματα με επιθέσεις και να μπορώ να λεηλατώ ανενεργούς παίχτες έχοντας την δυνατότητα να βοηθάω και τους γύρο συμμάχους αν χρειαστεί. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γκάλοπ για την τακτική των μελών της συμμαχίας Δευ 15 Δεκ 2008, 15:07 | |
| - cmvchristos έγραψε:
- paizo kai ston alpha apo arxes kalokairioy.tosoys mines mia varemara ospoy thn pesane adika se enan symmaxo kai ta valame me mia megalytery symmaxia.epiteloys esthanome zontanos sto paixnidi.apo tote milame kathimerina me ta perissotera meloi kai exoyme anaptyjei tromeres ikanotites maxhs stratigikhs anaptyjeis .an ayti thn stigmh oi perissoteroi pextes den exoyn janapejei me thn proth dyskolia tha sykosoyn ta xeria psila kai tote klaceme.sthn psifoforia den perimena tetoies epiloges.ti symasia exoyn me poio tropo kynite o kathenas?i gnomi moy exei os ejeis :na ypostirijoyme thn mahi 1 pros 1 xoris na anakateyomaste san symmaxia ektos an o paixtis mas kanei epithesh se poli asthenotero paixti(therite aparadekto apo tis arxes mas) kato apo 40%stoys pontoys, na apovalete.kai an dextei epithesi apo anotero ano toy 40% na mpenoume se polemo mexri lyseos toy thematos stratiotika h diplomatika.
me timh cmvchristos Με καποια συμφωνω με καποια οχι. Πολλα ατομα που ξεκινησαμε μαζι το παιχνιδι (χρονικα) τα εχω αφησει πολυ πισω σε γενικους και στρατιωτικους ποντους. Δεν καταλαβαινω για ποιον λογο θεωρειται unfair το να τους επιτειθεμαι. Ας επαιζαν περισσοτερο και καλυτερα το παιχνιδι να μην εμεναν πισω, τι φταιω εγω? Επισης αν ο μικρος παικτης εχει λιμανι 4, στρατιωτικο 0, δεν δωριζει στα νησια του, και κρατα και μερικες εκατονταδες χρυσο, ε τοτε προκαλει και τα θελει ο ... του |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γκάλοπ για την τακτική των μελών της συμμαχίας Τρι 16 Δεκ 2008, 13:49 | |
| se apanish toy athos exei logiki alla pos tha jereis oti o antipalos jekinise thn idia xroniki stigmh me esena?.den einai ligo adiko na exeis mia vdomada sto paixnidi kai na sthn peftoyn oloi? kai an thn peftoyme se oloys toys adynatoys kai katatregmenoys prin prolavoyn na anptyxthoyn tha figoyn kai apo to paixnidi opos ston alpha poy exei apaksiothei.oi perisoteroi pextes einai anenergoi kai sta nhsia poy htan foul tora einai 1 2 . |
|
| |
zeus33 Εκτοξευτής
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Ηλικία : 49 Registration date : 30/10/2008
| Θέμα: Απ: Γκάλοπ για την τακτική των μελών της συμμαχίας Τρι 16 Δεκ 2008, 16:58 | |
| ανεξαρτητα απο το τι θελουμε, με τη νεα εκδοση το παιχνιδι θα γινει φουλ πολεμικο. αρα κατα τη γνωμη μου το γκαλοπ ειναι ανευ ουσιας αφου οποιος θελει και μπορει θα κανει ντου. τωρα τα περι δικαιοσυνης και λοιπα δε βλεπω τι σημασια εχουν. δεν εχω δει πουθενα δικαιοσυνη για να τη δω και σαυτο το παιχνιδι... | |
|
| |
panther Εκτοξευτής
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Registration date : 30/10/2008
| Θέμα: Απ: Γκάλοπ για την τακτική των μελών της συμμαχίας Πεμ 18 Δεκ 2008, 16:48 | |
| Κάνω επιθέσεις σε inactive παιχτες και με στρατο. | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γκάλοπ για την τακτική των μελών της συμμαχίας Πεμ 18 Δεκ 2008, 21:17 | |
| Κάνω επιθέσεις σε inactive παιχτες και με στρατο.Γενικα αποφευγω να κανω επιθεση σε μελη αλλων συμμαχιων |
|
| |
jimakos32 Εκτοξευτής
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 19/12/2008
| Θέμα: Απ: Γκάλοπ για την τακτική των μελών της συμμαχίας Παρ 19 Δεκ 2008, 21:46 | |
| ΓΕΙΑ ΣΑΣ!! ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΜΗΝ ΜΕ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ! ΘΑ ΠΡΟΤΗΜΟΥΣΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΙΧΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ.ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ. ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ...ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ!!! ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΥΝΑ,ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΑΣ.. | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| |
| |
omerta Εκτοξευτής
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Γκάλοπ για την τακτική των μελών της συμμαχίας Σαβ 20 Δεκ 2008, 21:22 | |
| Χτυπάω παίκτες που δεν είναι σε συμμαχία και είναι στο ίδιο η και χειρότερο επίπεδο. | |
|
| |
| Γκάλοπ για την τακτική των μελών της συμμαχίας | |
|